tisdag 31 juli 2012

Frankrikes och Nigeras VM-mysterium tar aldrig slut, felsatta odds och negativ framgång i Fotbolls-V


Frankrike är den största besvikelsen i denna grupp, och har haft enormt många problem, både på planen och utanför. Hittills inga gjorda mål framåt, och endast ett inspelat poäng. Nicolas Anelka har blivit hemskickade efter att han kallat Domenech för olämpliga saker efter att ha blivit utbytt i halvtid mot Mexiko. Frank Ribery  hamnade i slagsmål med en medspelare på planet hem från Mexikomatchen. Den franska landslagschefen Walenter sa upp sig och stack hem precis innan fransmännen skulle ha träning. Strejk ligger rätt högt upp på listan i franska folkets rättigheter hemma i Frankrike, så spelarna tog Anelkas parti för att förbundet hade skickat hem honom, och sket i att genomföra gårdagens träning. Raymond Domenech gav en presskonferens där han fick kommentera spelarstrejken i det fransk landslaget. Domenech var mindre nöjde med sina spelare och han tyckte att de var bunt "idioter".

Så här såg oddsen ut i snitt hos spelbolagen och Tippa.nu innan VM-matcherna:

Frankrike - Sydafrika 2.30 3.30 3.20
Mexiko - Uruguay 3.85 1.75 4.50

Jämför oddsen och sen hur Internets bästa spelblogg Tippa.nu hade för rekommendationer innan matchstart kommer ni bli väldigt förvånade hur träffsäker den sidan är på speltips.

Enligt andra spelexperter är krysset i Mexiko - Uruguay är så lågt pga att det räcker för båda lagen att spela kryss för att de skall gå vidare till åttondels-finalen, denna match är intressant att se utifrån ett livebetting perspektiv ifall något av lagen kommer att gå för seger och därmed vinna gruppen och få möta en grupptvåa istället för en gruppetta, och då kan de höga oddsen på ettan eller tvåan vara riktigt fina att följa oddsbörs.

Här har vi några odds på vilka av lagen som är favoriter till att kvalificera sig från gruppspelet, odds från hämtade från random spelbolag på internet.

Uruguay Ja 1.02 - Nej 17.00
Mexiko Ja 1.03 - Nej 13.00
Frankrike Ja 10.00 - Nej 1.05
Sydafrika Ja 26.00 - Nej 1.01


Fotbolls-VM Grupp B

Nigerias pressansvarige försökte tona ner dödshoten som mottagits mot Kaita, som tog det onödiga röda kortet mot Grekland. Den pressansvarige menade att det är ett normalt sätt att uttrycka sig på när någon gjort något dåligt i Nigeria. Hela presskåren började skratta efter den dumma förklaringen.

Nigeria - Sydkorea 2.80 3.30 2.55
Grekland - Argentina 6.50 3.55 1.63

Lars-Lagerbäcks Nigeria har INGET i egna händer när gruppen skall avgöras, för att de skall lyckas gå vidare så måste de vinna över Sydkorea med helst 2-3 mål (beroende på om Argentina slår Grekland, och hur många mål Argentina lyckas göra om de vinner matchen). Argentina har annonserat de kommer att ställa upp en B- betonad trupp, och lär nöja sig med ett kryss i sista matchen.

Jag tror inte att Nigeria kommer att lyckas slå ett defensivt starkt Sydkorea, som har extremt snabba omställningar vid kontringar. Det blir att ta planet hem för Lagerbäck och glömma slutspelet, så han hinner hem till nubben och sillen på fredag.

Oddset på Sydkorea känns väldigt intressant då Nigeria kommer vara tvungna att spela offensiv och på det sättet öppna sig bakåt och ge Sydkorea kontringsmöjligheter.

Argentina Ja 1.005 - Nej 34.00
Sydkorea Ja 1.57 - Nej 2.25
Nigeria Ja 4.33 - Nej 1.20
Grekland Ja 4.50 - Nej 1.18

/ Frank

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar